Barion Pixel
 

MűvészTerem Tehetségkutató Kiállítás az ETELE Plázában

2023.08.12.

Egy kiállításra szeretnélek invitálni bennetek, amit az Etele plázában nyitottak meg még augusztus 7-én és egészen 18-ig tart. Ez a MűvészTerem képzőművészeti tehetségkutató verseny kiállítása, aminek jómagam is nagykövete lehettem, ami számomra rendkívüli megtiszteltetés volt, hiszen a többi nagykövet, Esztergályos Cecília, Tarján Zsófia, Galla Miklós, Gergye Krisztián, Kürti Sándor és Kozsó alkotásai mellett az én egyik művem is helyet kapott a kiállításon, a kirakatban.

Az ingyenesen látogatható kiállítás három teremben több száz alkotót vonultat fel, akik összesen közel 500 remekművet hoztak létre. A látogatók számára pedig különleges lehetőség nyílik arra, hogy szavazhassanak a számukra legjobban tetsző alkotásra, ezzel döntve el, hogy kié lesz a közönségdíj. Ez a gyakorlat azt mutatja, hogy a művészet valóban közösségi élmény, amely összeköti az alkotókat és a nézőket.

A szakmai zsűri, amelyben olyan elismert művészek is részt vesznek, mint 

Csurka Eszter, Munkácsy-díjas, akadémikus, összművész
Eifert János, Balogh Rudolf-díjas fotográfus, fotóművész
Nádas Alexandra, Barcsay-díjas festőművész, grafikus
Nagy Gábor, Munkácsy-díjas festőművész,

szintén értékeli a beérkezett alkotásokat, és az 50 legjobb pályamű kiállításra kerül a budapesti K Galériában.

A MűvészTerem egyébként egy 2023 tavaszán indult weboldal és kezdeményezés, amelynek célja, hogy minél több embert ösztönözzön a képzőművészetek világában való részvételre. Hiszen az alkotásban való elmélyülés kiváló módja annak, hogy kiszakadjunk a mindennapok rohanásából, és megnyugtassuk az elménket. Jómagam is meditatív jellege miatt fordultam anno a művészet felé, és valóban hasznos volt számomra. Egyre nagyobb szükségünk van erre az elcsendesedésre, és úgy vélem a MűvészTerem ebben segít nekünk. Emellett pedig lehetőséget nyújt a rejtett tehetségek felszínre hozására is. Ez a kezdeményezés egy nyitott, inspiráló és támogató művészközösséget épít, és bemutatkozási lehetőséget nyújt a különböző alkotóknak.

Az esemény augusztus 18-ig tart, és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy látogasson el és élje át ezt az inspiráló és magával ragadó művészeti élményt. A MűvészTerem nem csak egy kiállítás, hanem egy közösség, amely a művészet szeretetét és erejét ünnepli. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az új és izgalmas kezdeményezésnek, és remélem, hogy továbbra is támogathatom majd hasonló kezdeményezésekben a művészetet és a kreativitást.

Összességében hihetetlenül büszke vagyok arra, hogy részt vehettem ezen a kiállításon, és hogy az én alkotásom is helyet kapott itt. Köszönöm mindenkinek, aki támogatta és meglátogatta, vagy ellátogat majd a kiállításra. Remélem, hogy ez az esemény további inspirációt ad mindannyiunknak, legyen szó az élet bármely területéről.

Kellemes böngészést és ne felejtsetek el szavazni a számotokra legjobban tetsző alkotásra!

https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/06/shop_circle_logos_originals.png

Eredeti alkotások

https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/06/shop_circle_logos_prints.png

Nyomatok

https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/06/shop_circle_logos_collectibles.png

Ajándéktárgyak

https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/06/shop_circle_logos_artist_tools.png

Kellékek & Egyebek

https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2020/11/barion-card-strip-intl_1200px.png
https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/05/foxpost_logo_white-160x160.png

© 2024. Ynfoo Online Kft. – Minden jog fenntartva! – ÁSZFAdatvédelem

Languages
Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró