Barion Pixel
 

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül a szállítás?

Szállítási áraink jelenleg a következőek:

Házhozszállítás: 2.400 Ft
Foxpost szállítás: 1.270 Ft

Mi az a Foxpost? Hogy lehet ott fizetni?

A Foxpost egy csomagautomatás szállítási megoldás. Nagyon kényelmes, hiszen az országban több helyen is találsz ilyen automatákat. Figyelj arra, hogy ezeknél az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni, készpénzes fizetés nem lehetséges.

További információkat a www.foxpost.hu oldalon találsz.

Valamint fontos, hogy bizonyos képeimet nem tudom Foxpost automatákba küldeni, mert van egy mérethatár és egy festményt nem célszerű mondjuk félbe hajtani. 🙂

Külföldre szállítotok?

Megoldható a külföldi szállítás is, de ezt külön e-mailben kell kérni, mivel a külföldi szállításnak külön díja van, ami nagyban függ a szállítási adatoktól és a kép méretétől.

Biztonságos a kiszállítás, nem esik baja a képnek?

A képeket nem csak az ajándék képkeret védi (persze nem szeretném, ha ennek az ajándéknak baja esne!), hanem az a csomagolóanyag és doboz, amiben feladjuk. Kifejezetten olyan módon adom fel, legyen szó akár postai szállításról, vagy csomagautomatáról, hogy a lehető legnagyobb biztonságban érkezzenek meg alkotásaim.

Személyesen hogyan lehet átvenni a festményt?

A személyes átvétel is megoldható, előre egyeztetett időpontban. Ennek csak egyetlen hátránya van, mégpedig, hogy csak Budapesten lehetséges a személyes átvétel, illetve az elfoglaltságomat tekintve nehezebb lehet az időpont egyeztetés.

Hogyan működik a fizetés?

A webshopban található festményekért biztonságos Barion bankkártyás, vagy PayPal rendszeren keresztül lehet fizetni, személyes átvételnél lehetőség van készpénzes és bankkártyás átvételre is.

Az egyedileg megrendelt festményekért az árajánlat elfogadása után az előleget bankkártyával, vagy PayPal segítségével lehet kifizetni, a fennmaradó összeget pedig átvételkor szintén bankkártyával, vagy személyesen készpénzben is ki lehet egyenlíteni.

Készítesz egyedi rendelésre alkotásokat?

Jelenleg nem vállalok egyedi megrendelésre képeket, vagy szobrokat. Ennek az elsődleges oka, hogy az alkotás folyamatában nálam fontos az élvezet, a belső ihlet, az hogy azt alkossam meg, ami én belőlem jön, amit én magam álmodok meg. Enélkül nem vagyok képes átadni magam az alkotás folyamatának és egy erőltetett dolog jönne csak létre, ami csak csalódást okozna a megrendelőnek. Ezt nem szeretném.

Lehet olyan festményt rendelni, ami nincs a weblapon?

Természetesen, erre szolgál az egyedi festmény megrendelő űrlapom. Itt akár saját fénykép alapján, vagy akár egyedi kérés alapján is el tud készülni a festmény, akár egy neten talált kép alapján is, ha az tetszik.

Mennyi idő alatt készül el és érkezik meg a festményem?

Az alkotói munka nagyban függ a kép bonyolultságától. Egy kép elkészülhet 1-2 nap alatt, de bizonyos esetekben a bonyolultságtól és technikától függően akár 1-2 hétig is eltarthat.

A másik tényező a megrendelések számától függ, ha nagyon sok a megrendelés, akkor természetesen lassabb a munka, hiszen ezeket a képeket nem lehet elkapkodni. Ezt minden esetben az ajánlatban közlöm a megrendelővel, tehát az ajánlat tartalmazni fog egy várható elkészülési időt.

Ha a kép elkészült, már 1-2 napon belül kézhez is kapja a megrendelő.

Mit jelent az, hogy reprint?

Az eddig elkészült műveket minden esetben magas minőségen digitalizálom, így lehetőség van, hogy azokat nyomtatott formában sokszorosítva értékesítsem. Ezek a reprintek, amik lehetőséget adnak azoknak, akik szeretnék megvásárolni egy-egy festményemet, de már vagy nem tudják, mert az eredeti kép elkelt, vagy jóval olcsóbb, magas minőségű nyomtatott változattal is beérik.

Bizonyos esetekben ezek a reprintek is értékesek, mert az eredeti képek mondjuk sose kerültek értékesítésre, és a reprintek is számozottan, csak korlátozott példányszámban készültek és nem is készül belőlük több.

Digitális formában, online felhasználásra meg lehet vásárolni a képeket?

Ez festménytől függ, ilyen jellegű kéréseket egyénileg lehet kérni elérhetőségeim egyikén.

Ezek mind egyedi, kézzel készült képek?

Természetesen, saját két kézzel készült alkotások, tehát nem használok digitális eszközöket, a képek szabad kézzel festettek, nem nyomtatottak (persze ez a reprintekre nem vonatkozik!).

Milyen típusú festmények ezek, milyen technikával készültek?

A képek alapját olaj pasztell képezi. Ám a pasztell nem alkalmas arra, hogy részletgazgad képek kerüljenek kivitelezésre, így általában vegyes technikát alkalmazok, ami annyit jelent, hogy az olaj pasztell mellett a kép elkészítéséhez használok még grafitot, filcet/ tusfilcet, vagy akár akril festéket is.

Tetszik egy kép a galériából. Meg tudod újra festeni?

Mivel ezek a képek nem futószalagon készülnek, ha ugyanazt a képet megfesteném, az sose lenne 100% ugyanolyan. Persze nagyban hasonlítana az eredetire, de sose lenne ugyanaz. Természetesen, ha mégis valaki ezt szeretné, van rá lehetőség, ez külön ajánlatkérés alapján történhet, ugyanúgy, mint az egyedi képek megrendelése.

Mekkora méretekben készülnek a képek?

Általában háromfajta méretben készülnek, A3, A4 és A5-ös méretben, illetve külön kérésre az ezekben a mérettartományból kivágható formában. Hogy egy példával is éljek, előfordult, hogy valaki négyzet alakú képet szeretett volna, természetesen ezzel sincs gond, hiszen egy A4-es méretből maximálisan kialakítható négyzet alakú festmény is elkészíthető.

Mi a helyzet a képek keretezésével?

A festményeket ajándék képkerettel adom át a megrendelőnek. Természetesen nem biztos, hogy ez a megrendelő ízlésének megfelelő, de semmi probléma, mert a képeket könnyedén át lehet keretezni, saját ízlésnek megfelelően. Persze ez már a megrendelő feladata, őt terheli a külön keretezés.

Milyen papírra készülnek a képek?

A festményeket kifejezetten pasztellhez gyártott papírra készítem, amik savmentesek, A3 és A4-es méretben 150g/m2 vagy 160g/m2, A5 és kisebb művek esetén 180g/m2 súlyúak, EU-ban gyártva.

LENNE MÉG KÉRDÉSED?Írj nekem

  https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/06/shop_circle_logos_originals.png

  Eredeti alkotások

  https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/06/shop_circle_logos_prints.png

  Nyomatok

  https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/06/shop_circle_logos_collectibles.png

  Ajándéktárgyak

  https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/06/shop_circle_logos_artist_tools.png

  Kellékek & Egyebek

  https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2020/11/barion-card-strip-intl_1200px.png
  https://www.joolaszlo.hu/wp-content/uploads/2023/05/foxpost_logo_white-160x160.png

  © 2024. Ynfoo Online Kft. – Minden jog fenntartva! – ÁSZFAdatvédelem

  Languages
  Select your currency
  HUF Magyar forint
  EUR euró